AS Agent

Usluge

Pomorski, rečni i drumski saobraćaj kao i skladištenje tereta su sastavni deo našeg posla!

Ship-ocean1

POMORSKI TRANSPORT

Trgovina brodovima stara je vekovima. Hrana, začini i nakit prevozili su se svetskim morima, a zatim i drugi proizvodi, što pomorski transport čini jednom od najstarijih grana industrije na svetu. Do danas, prevoz robe brodovima ostao je jedan od najpopularnijih vidova transporta.

Berza tereta treba da obezbedi najbolju i najbezbedniju organizaciju prevoza robe. Zato je važno je koji vid transporta odabrati. Prevoz robe brodskim putem u transportnim kontejnerima je ekološki prihvatljivija opcija u odnosu na avio prevoz i prevoz kamionima.

Transportna rešenja za kontenejrske, vangabaritske i specijalne terete sa svih delova Sveta do glavnih luka lociranih širom zemalja regiona. Posedujemo izuzetno široku mrežu agenata uz pomoć koje  naše transportne usluge dobijaju na efikasnosti i kvalitetu.

 

REČNI TRANSPORT

Rečni kontejnerski transport je vrsta saobraćaja koja se odvija u vodenim basenima. To je najjeftini vid saobraćaja, koji omogućava prenos
velike količine robe, neuporedivo veće nego u ostalim vidovima transporta.

DRUMSKI TRANSPORT

Specijalizovan za sve logističke usluge potrebne u međunarodnom drumskom transportu. Široko razgranata mreža i dugoročna partnerstva sa našim partnerima omogućavaju nam visok kvalitet i pouzdanost usluge međunarodnog drumskog transporta.

SKLADIŠTENJE TERETA

Skladištenje robe jeste jedan od najvažnijih organizaciono-logističkih segmenata u procesu domaćeg i međunarodnog transporta robe. Od iznajmljivanja magacinskog prostora odgovarajuće veličine, kao i načina rukovanja, upravljanja i pakovanja zaliha zavisi i zaštita robe koja se prevozi.


 AS Agent | © 2020 All rights reserved | Powered byDuna Solution